KVO AED

Keurmerk Veilig Ondernemen.

KVO gecertificeerd

Wat zijn de voordelen nu uw bedrijventerrein weer KVO-gecertificeerd is en wat is het doel van het keurmerk?

  • Een veiliger bedrijventerrein;
  • Bedrijfsschade neemt af;
  • Imago van het bedrijvenpark verbetert, economische positie;
  • Een veilig ondernemersklimaat versterkt de concurrentiepositie;
  • De inzet van politie en brandweer en gemeente is meer gegarandeerd;
  • Door verzekeringsmaatschappijen wordt ook een lager risicoprofiel aan een KVO gecertificeerd terrein toegekend en een lager verzekeringspremie berekend.

Korting op verzekeringspremies!
Verzekeringsmaatschappij Interpolis geeft alle leden van SPIN i.v.m. het behalen van het KVO-certificaat 15% korting op de verzekeringen. Kortingen hebben betrekking op de jaarpremies voor de verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie.
Bent u niet verzekerd bij Interpolis, geen zorg. U kunt het certificaat en de geboden korting van Interpolis gebruiken als onderhandelingspositie bij uw eigen verzekeraar of tussenpersoon.
Heeft u het certificaat nog niet in uw bezit, mail dan naar het secretariaat. Met het certificaat behoudt u uw korting op uw verzekeringspremies. Neem contact op met uw verzekeraar of tussenpersoon als u dit nog niet geregeld heeft.

Het keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een samenwerkingsverband tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer. Het proces wordt begeleidt door MKB-Nederland.

KVO themabijeenkomst; voor een schoon, heel en veilig bedrijventerrein

Op donderdag jl. vond op Ladonk bij Autobedrijf Van den Brandt een themabijeenkomst plaats die in het teken stond van het Keurmerk Veilig Ondernemen. De organisatie was tevreden over de opkomst. Al kan dat natuurlijk altijd beter. Zeker als het om een onderwerp gaat die betrekking heeft op ‘voor en door ondernemers’.

Brandweer oefeningen

Een van de speerpunten voor het KVO is dat de Brandweer oefeningen organiseert op het industrie terrein. Onlangs werd de post verrast met een oefening bij Bosch Rexroth aan de Kruisbroeksestraat. Voor de oefening was er brand ontstaan in een kantoorunit in een van de hallen. Bij het aanrijden werd duidelijk dat de portier de brandweer zou opwachten aan de Ladonkseweg. Ter plaatse gekomen wist de portier de bevelvoerder in te lichten om welke hal het ging en bij welke deur de ploeg naar binnen zou kunnen.

Als elke seconde telt!

Het project om alle panden op Ladonk te voorzien van een huisnummer is afgerond. Dit is niet alleen handig voor bezoekers maar ook voor de hulpverleners in geval van nood. In dit kader vinden wij het ook belangrijk dat we inzichtelijk krijgen wie op het bedrijventerrein Ladonk in het bezit is van een AED. De adressen die nu bij ons bekend zijn, hebben op het huisnummerbord een AED sticker gekregen. Heeft u een AED en mocht uw adres nog niet bekend zijn bij ons, dit kunt u zien aan de sticker op uw huisnummerbord, neem dan contact met ons op. Deze AED moet natuurlijk wel 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wij willen u er ook nog op attenderen om uw AED altijd aan te melden bij hartslagnu.nl. Er is een app in omloop en via deze app kunnen hulpverleners alle beschikbare AED’s vinden die zich in de buurt van een slachtoffer bevinden.Deze app kan zelfs hulpverleners alarmeren als ze daadwerkelijk in de buurt van een slachtoffer zijn. Dit kan pas als uw AED is aangemeld bij hartslagnu.nl

AED Ladonk

1. Van den Brandt, Boseind 1

2. VION, Boseind 6

3. Vion Boseind 10

4. Kamplan, Ladonkseweg 

5. Van Oers, Industrieweg 10

6. Reijnders Industrieweg 19

7. Aspen, Korenmolen 6

8. Bosch Rexroth, Kruisbroeksestraat 1

9. Van Hooft, Mijlstraat 17a

10. Dijkhuizen, Mijlstraat 28d

11. Helicon Schouwrooij 2

12. Unilux, Schouwrooij 18

13. WSD, Schouwrooij 20

14. WSD, Schouwrooij 20

15. KWB, Staarten 8

16. Distrifresh, Van Salmstraat 64

17. Legrand, Van Salmstraat 76

18. Blusco, Runmolen2

Spring naar toolbar