COLLECTIEVE SPIN-INKOOP

VOICE OVER IP
Inmiddels maken veel SPIN-leden gebruik van het betrouwbare en snelle glasvezelnetwerk Fiberglass. Hierdoor heeft u een verbinding met een gegarandeerde en hoge bandbreedte. Deze glasvezelverbinding is ook te gebruiken voor telecomtoepassingen, onder andere voor Voice over IP (VoIP). Indien u hier gebruik van wilt maken levert u dat een flinke kostenbesparing op.  SPIN heeft een tweetal leverancier voor u uitgezocht die op dit moment hun diensten op Ladonk leveren. Aan u de keuze.

ENERGIE
Voor gas en stroom hebben wij een tweetal leverancier benaderd die een mooie aanbieding hebben gemaakt.

Voor gas en stroom tot 100.000 KWH hebben wij gekozen voor De Groene Stroomfabriek te Nijmegen.
Voor stroom boven 100.000 KWH hebben wij gekozen voor Scholt Energy Control te Valkenswaard.

Of u nu energieproducent bent, een coöperatie, of een specifiek energieprofiel hebt, bij De Groene Stroomfabriek zorgt ervoor dat het leveren van energie bij u past. Dat doen ze door een intensieve samenwerking met ondernemers met uiteenlopende energiebehoeften. De kennis en ervaring van de ondernemers, is de kennis en ervaring van De Groene Stroomfabriek. Op deze manier zijn ze elke dag bezig met leren, innoveren en het delen van kennis en zo optimaliseren ze de energiezaken.
De visie van de Groene Stroomfabriek, opgericht sinds 2013, is het slimmer maken van het energieverbruik en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Door het inzichtelijk maken van de vraag naar energie (hoeveel verbruikt u en wanneer) en het stimuleren van lokale opwek projecten of eigen opwek, kan vraag en aanbod steeds beter op elkaar aansluiten. Door op het juiste moment energie af te nemen, op te slaan, te verbruiken en terug te leveren, gaat u zo efficiënt mogelijk om met energie en met uw eigen portemonnee.
De aanpak moet leiden tot versnelling van de energietransitie: door ook het gemak en belang van duurzame energie op de zakelijke markt onder de aandacht te brengen, vergroten ze ook hier het aandeel duurzame energieproductie, of dat nu zelf wordt opgewekt of lokaal wordt afgenomen. De Groene Stroomfabriek brengt energie dichtbij.

Scholt Energy Control (SEC) is sinds 2005 energieleverancier voor de zakelijke markt. Via een onafhankelijke en transparante werkwijze koopt SEC voor u rechtstreeks in op de energiemarkten. Deze unieke manier van inkopen levert voor u forse besparingen op. SEC levert gas en elektriciteit aan meer dan 2.500 bedrijven in Nederland, België en Duitsland en heeft een jaaromzet van ruim € 200 miljoen. SEC streeft naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

SEC levert elektriciteit aan grootzakelijke afnemers. Ook nemen ze elektriciteit af van duurzame producenten zoals windturbines en biomassa centrales. Ze bieden een unieke inkoopcombinatie met uitgebreide service en proactief advies. Enkele referenties in Boxtel waar zij hun werkwijze succesvol toepassen zijn Wasserij Boumans, Binderij Hexspoor, Van Oerle Alberton, Legrand en Van Oers Snacks. Voor iedere klant biedt SEC een oplossing. Eenvoudig en zorgeloos, volledig afgestemd op de wensen van de klant.
Waarom kiezen partijen voor SEC?
De belangrijkste voordelen die SEC biedt zijn:
• Structureel prijsvoordeel t.o.v. uw huidige tarief. Gemiddeld is er een besparing van 10 tot 15% te behalen. Indien u momenteel nog rechtstreeks afneemt van de traditionele leveranciers (Essent, Nuon, etc.) dan zal het voordeel fors toenemen;
• Onafhankelijk van de kostprijs van gas;
• Servicegerichte en persoonlijke aanpak;
• Overzichtelijke maandfacturen en jaarafrekeningen;
• Via het online programma Scholt Online heeft u altijd en overal toegang tot uw energiezaken.
• Aanbod van Energy Scan en Energy Monitoring

Kantooratikelen 
Voor al uw kantoorartikelen hebben wij als partner de keuze gemaakt voor Delo te Uden.
Het uitgebreide assortiment kantoorartikelen maakt van Delo een absolute totaalleverancier voor uw kantoor. Deskundig personeel adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Producten bestellen is erg gemakkelijk. Dit kan per mail, fax of telefonisch, of u komt naar onze winkel. Vandaag besteld, is morgen in huis. Indien gewenst, vult Delo uw voorraadkast op locatie. Zo grijpt u nooit meer mis.

Wilt u gebruik maken van bovenstaande inkoopvoordelen, neem dan contact op met Angelien van der Zanden 06-5205 6992 of mail parkmanager@spinboxtel.nl

Meer weten?

Klik hier